Turunkan Bacaan Gula Seawal 2jam Terbukti Secara Klinikal

Rahsia Kejayaan 12,461 Pesakit

Mengawal Bacaan Gula

Seawal 2 Jam!

InsuPlus - Bacaan Gula Stabil

Dibuktikan Secara Klinikal & Tiada Kesan Sampingan!

Perubatan tradisional dengan bahan semulajadi yang diperakui berkesan oleh saintis seluruh dunia melalui ratusan kajian klinikal dari NCBI.

Lihat Testimoni Pelanggan Kami

Simptom Diabetes Anda Perlu Ketahui

Kerap Rasa Lapar
Selalu Dahaga
Kebas Kaki
Kerap Kencing
Kebas Kaki

TANDA Diabetes Makin Melarat!

Selaput Mata & Rabun

Saluran darah ke mata akan terjejas dan akhirnya pesakit akan mengalami masalah selaput, rabun lebih teruk, boleh hilang penglihatan.

Kaki Selalu Bengkak

Saraf juga tidak mendapat oksigen yang secukupnya lalu menyebabkan kerosakan saraf bermula daripada hujung jari kaki dan tangan. Inilah yang menyebabkan kaki dan tangan pesakit dipotong jika saraf tidak berfungsi dan organ tersebut akhirnya mati.

Kulit Kering & Gatal

Kulit menjadi kering, sakit dan merah. Akhirnya kulit boleh retak, membolehkan kuman memasuki badan dan menyebabkan jangkitan.

Sakit Buah Pinggang

Organ buah pinggang juga akan terjejas. Kencing berbuih-buih (kandungan protein dalam air kencing), tekanan darah meningkat, bengkak air pada kaki, tangan dan mata, badan terasa gatal dan rasa loya dan muntah.

Ini Jalan Penyelesaian Terbaik Untuk Anda!

Memperkenalkan

INSUPLUS

Dengan Gabungan Bahan Yang Terbukti Secara Saintifik Untuk Menyelesaikan Masalah Anda!

Tunjuk Langit

Dikenali sebagai Helminthostachys zeylanica. memberikan kesan antioksida yang tinggi serta mampu membantu meredakan penyakit antaranya kencing manis, gout, sakit sendi dan darah tinggi.

Peria Katak

Dikenali sebagai Momordica charantia. mengandungi kandungan hypoglycemic atau insulin semula jadi, berfungsi menurunkan kadar gula dalam darah dan air kencing pesakit diabetes secara semula jadi.

Superfruits

Hasil campuran beri termasuk maqui berry, bersifat “Anthocyanins” yang memberi kesan antioksida dan anti-radang. Kajian mebuktikan penggunaan berterusan mengurangkan risiko sakit sendi, sakit jantung & kencing manis

Halia Hitam

Dikenali sebagai Kaempferia parviflora yang membantu mengurangkan kesakitan dan tahap keterukan luka rawan osteoarthritic (sakit sendi)

Bagaimana InsuPlus Mampu Membantu Anda?

1. Kencing Manis

Berfungsi seperti insulin, gabungan herba dari InsuPlus menjadikan ia satu-satunya produk yang mampu menurunkan bacaan gula dalam darah seawal 2 jam, hanya dengan menggunakan herba semulajadi! Anti-diabetes, menurunkan glukosa darah, dan mengurangkan konsentrasi gula dalam darah dengan bertindak pada tisu periferal dan menyekat selera makan.

2. Darah Tinggi

Ujian klinikal ke atas 305 pesakit darah tinggi dan kolestrol juga menunjukkan terbukti berjaya menurunkan bacaan systolic dan juga bacaan diastolic dalam darah. 

3. Kolesterol Tinggi

Kajian mendapati salah satu bahan semulajadi dalam InsuPlus membuatkan kolesterol secara keseluruhan turun mendadak, begitu juga dengan kolesterol LDL (jahat) dan triglycerides.

4. Gout

Kajian saintifik sebelum ini juga membuktikan terdapat kandungan flavonoid dan saponin yang tinggi dalam InsuPlus yang memberikan kesan antioksida yang tinggi serta mampu membantu meredakan penyakit antaranya kencing manis, gout, sakit sendi dan darah tinggi .

5. Sakit Sendi

Kajian saintifik sebelum ini juga membuktikan terdapat kandungan flavonoid dan saponin yang tinggi dalam InsuPlus yang memberikan kesan antioksida yang tinggi serta mampu membantu meredakan penyakit antaranya kencing manis, gout, sakit sendi dan darah tinggi .

Antara Hasil Pengunaan Insuplus

Kesan Yang Anda Akan Rasa Lepas Gunakan InsuPlus

Secara purata, InsuPlus akan menampakkan hasil dalam masa 2 jam. Pemakaian secara konsisten dan betul akan memberikan anda kesan positif jangka panjang

2 Jam Pertama

Bulan Pertama

(Fasa Penyingkiran)

Bulan Kedua

(Fasa Rawatan)

Bulan Ketiga

(Fasa Sembuh Berterusan)

Lepas anda dah rasa kesannya sendiri dan kesihatan anda dah semakin baik, anda boleh kurangkan dos dan gunakan InsuPlus untuk maintain sahaja.

Adakah InsuPlus Ini Selamat Digunakan & Diluluskan Oleh Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)?

TIDAK DIKAWAL bermaksud produk ini tiada bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. 
Semua bahan yang digunakan ialah semulajadi dan selamat digunakan.

Apa Kata Pengguna Kami Selepas Guna Produk Ini?

“Biasanya saya kalau dah makan macam-macam boleh jadi panas pada bahagian kaki. panas pada bahagian kaki ni salah satu tanda orang kencing manis. Panas yang membahang. Saya terus ambil satu scoop 1 InsuPlus saya bancuh dengan setengah cawan air dan minum. Rasanya pahit-pahit sikit tapi sedap. Bagi saya pahit ni ubat. Tak sampai 5 minit panas tadi beransur hilang. Syukur, bacaan gula pun turun dalam tempoh masa 2 jam, Alhamdulillah”

Pak Man, 63 Tahun

12,607

Pengguna Berpuas Hati Dengan Kesannya!
DISAHKAN SELAMAT & BERKESAN

Lebih 900 ujian klinikal dijalankan ke atas InsuPlus di universiti, jabatan kesihatan dan hospital oleh doktor dan pakar bertauliah di seluruh dunia di mana hasil ujian klinikal mereka direkodkan secara terperinci dan disahkan oleh United States National Library of Medicine, yang menjadi rujukan semua doktor di seluruh dunia.

"APA PERBEZAAN INSUPLUS DENGAN PRODUK YANG BIASA DI PASARAN?"
APA YANG KAMI MAHUKAN HANYALAH ANDA DAPAT KEMBALI SEMBUH DAN KESIHATAN ANDA KEMBALI NORMAL, SAMA SEPERTI PENGGUNA KAMI SEBELUM INI...
Takpe, jangan risau. Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.
413+ REVIEW
5/5
Kami sangat yakin yang anda memang akan rasa keberkesanan InsuPlus ni ni, dan kami berani bagi guarantee. 
 
Jika anda tak rasa perubahan selepas mengambil InsuPlus selama 60 hari berturut-turut, kami akan pulangkan 100% duit anda.
Jadi tiada risiko untuk anda. Sama ada anda kembali sihat atau anda tak bazirkan duit pun.
Dapatkan SEKARANG pada harga Special Diskaun ini, klik button Dapatkan Sekarang di bawah untuk tempahan.
Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar pada harga asal jika promosi ini dah tamat.
 

RAYA BERSAMA KAMI!

JANGAN TANGGUH!

TAMATKAN PENDERITAAN ANDA SEKARANG!

Sila Pilih Pakej Di Bawah:

Soalan Lazim

Tiada kesan sampingan namun bagi sesetengah orang, boleh menghidapi ‘healing process’ (proses penyembuhan dalam tempoh yg singkat). Tidak digalakkan bagi wanita mengandung, menyusu, dan mereka yang mempunyai masalah hypoglycemia (tekanan darah rendah).

Tidak! InsuPlus ini adalah herba perubatan, 100% organik dan tidak mengandungi apa-apa bahan yang merbahaya.

Boleh. Tapi anda harus jarakkan masa 1-2 jam selepas/sebelum untuk mengambil InsuPlus

Kami akan pulangkan semula wang anda sekiranya langsung tak memberikan apa-apa perubahan dalam 60 hari.

PRIVACY POLICY:
 We Use Google AdWords Remarketing To Advertise This Website Across The Internet. AdWords Remarketing Will Display Relevant Ads Tailored To You Based On What Parts Of This Website You Have Viewed By Placing A Cookie On Your Machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The Cookie Is Used To Say “This Person Visited This Page, So Show Them Ads Relating To That Page.” Google AdWords Remarketing Allows Us To Tailor Our Marketing To Better Suit Your Needs And Only Display Ads That Are Relevant To You. If You Do Not Wish To Participate In Our Google AdWords Remarketing, You Can Opt Out By Visiting Google’s Ads Preferences Manager
WE Are Not In Any Ways Associated With Facebook, Facebook Ads, Whatsapp, Instagram And All Products From Facebook Inc.

TIKTOK™️ IS A REGISTERED TRADEMARK OF TIKTOK.COM. THE SITE ASEANHERBA.COM IS NOT AFFILIATED WITH TIKTOK.COM IN ANY WAY, NOR DOES THEY SPONSOR OR APPROVE ANY OF PRODUCTS. ALL TRADEMARKS MENTIONED HERE ARE COPYRIGHTED BY THEIR RESPECTIVE OWNERS

ALL RIGHT RESERVED | ASEAN HERBS (MA0284158-T)
A36-4, Prima Bizwalk, Jalan Tasik Prima 6/2, Taman Tasik Prima, 47100 Puchong, Selangor
No Telefon : 0174990492